- Carpaccio
- Halve stokbrood Carpaccio (Bakker Bart)
- Chili Con Carne
- Sponsjcake (van Mieke)
- Bruine bonen met zoete appeltjes (van Mama)
- Nasi
- Roerei (van Ricardo)
- Tompouce (van Verhallen)
- Bossche Bol (De Groot Den Bosch)
- Worstenbroodje
- Boerenkool (van mama)
- Tjap Tjoi
- Hutspot (van mama)
- Pannenkoeken (van Mieke)
- Bami
- Paella
- Appeltaart (van Mieke)
- Spruiten met peertjes
- Gehaktballetjes in saté-saus
- Frietje oorlog
- Berenhap pindasaus
- Tosti ham/kaas
- Croissantje eiersalade
- Kip Kerrie
- Kip Hawaï
- Omelet (van Mieke)
- Pasta di papa
- Broodje hamburger speciaal a la Dikkie Dik
- Saucijzenbroodje
- Babi pangang
Binnenkort op mijn website: de top 10 restaurants met de (voor mij) lekkerste Carpaccio’s